Forretningsudvikling

Global markedsføring Værdiskabelse Virksomhedsstrategi konkurrencekraft lokal markedsføring Værdibaseret ledelse Leveringsbetingelser Strategisk forretningsudvikling økonomirapportering Indkøbsaftaler samhandelsaftaler beslutninger vækst og strategier markedsudvikling proaktiv forretningsudvikling initiativer værdiskabelse lønsomhed godt købmandskab organisation løn digitale ydelser bæredygtighed ressourcer risikostyring forretningsplan budget resultatopfølgning internationalisering udsyn trends

En tredjedel af din tid kunne bruges på Leadership.
En tredjedel af din tid kunne bruges på Management.
En tredjedel af din tid kunne bruges på Operations.

Er fordelingen af din tid helt skæv, er det ofte ting som forretningsudvikling og markedsføring, der ikke bliver brugt så meget tid på. Du ved hvor du vil hen med din virksomhed, men tiden og ressourcerne til forretningsudvikling og markedsføring er ofte små. Teori er én ting, praksis ofte noget andet. I mange SMV’er ædes tiden op af driftsopgaver, på grund af mangel på ressourcer til de opgaver der vedrører forretningsudvikling og markedsføring.

Gennem et samarbejde med Cebes kan du få nogle af dine udfordringer søsat i overensstemmelse med dine forventninger. Vi står klar til at assistere med en vifte af opgaver indenfor forretningsudvikling.

Cebes kan også assistere med markedsføring både globalt og lokalt, hvis din virksomhed står og mangler ekstra ressourcer til markedsføring af virksomhedens produkter, løsninger og ydelser.

Vi står til disposition for en uforpligtende snak om udfordringer, prioriteter og selvfølgelig uddybning af kompetencer og forløb indenfor forretningsudvikling samt global og lokal markedsføring.